Έρχεται Σαββατοκύριακο;

Τώρα, επωφελείστε από την weekend προσφορά μας, ταξιδεύετε προνομιακά!  από τριήμερο έως και 4ήμερη - και επωφεληθείτε από τις καλύτερες, μειωμένες weekend τιμές μας.

Κάντε σήμερα κράτηση με την weekend προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου της MyCar.

 

Όρους και Προϋποθέσεις

Η προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου ισχύει για κρατήσεις από 01/03/2021 - 26/04/2021.

Πρέπει να έχει προηγηθεί κράτηση πριν την έναρξη της ενοικίασης. 

Η τιμή αλλά και η διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση τροποποίησης / αλλαγής μίας υπάρχουσας κράτησης.

Η ενοικίαση μπορεί να διαρκεί από 3 έως και 4 ημέρες, με υποχρεωτική ημέρα έναρξης της ενοικίασης, την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Ο οδηγός πρέπει να καλύπτει τους γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις της MyCar, όπως ηλικία, δίπλωμα οδήγησης, κατοχή κάρτας πληρωμής κτλ. 

Ισχύει για τις κατηγορίες αυτοκινήτων B, B1, C, C1, D, E, E1.

Η προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου μπορεί να τροποποιηθεί ή να λήξει χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Η προσφορά αυτή δεν ισχύει σε συνδυασμό με καμία άλλη προσφορά, εκπτωτικό κουπόνι ή έκπτωση από την MyCar, καθώς και ενοικίαση μέσω Τρίτων.

Οι ενοικιάσεις υπόκεινται σε διάφορα προαιρετικά κόστη εφόσον ο ενοικιαστής το επιλέξει: π.χ. ειδικό εξοπλισμό (π.χ. GPS), δεύτερο οδηγό, νεαρό οδηγό, επιπλέον ασφάλειες, καύσιμα κτλ.

Οι ενοικιάσεις υπόκεινται στους γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις της MyCar και επίσης στους όρους και προϋποθέσεις του συμβολαίου ενοικίασης.

Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν απευθείας με την MyCar, online στο www.mycarhire.gr ή τηλεφωνικά στο 231046120.

All rights reserved
© 2021  www.mycarhire.gr
GNTO Reg.No.0935E81000142601